Valencia CF01 febrero 2020

El Valencia CF també es fa fort arrere i encadena quatre partits sense encaixar gol

Tant la defensa com Jaume van tornar a estar molt segurs davant el RC Cèltic per a aconseguir una altra victòria deixant la porteria a zero

Una altra victòria del Valencia CF… i de nou amb la porteria a zero. Des de la cita a Son Moix, el conjunt dirigit per Albert Celades ha aconseguit baixar la persiana de la seua porteria, encadenant quatre trobades sense encaixar cap gol per a sumar un total de 371 minuts: RC Cèltic (1-0), CyD Lleonesa (0-0), FC Barcelona (2-0) i UD Logroñés.

“És molt important no encaixar gols”, reconeixia Diakhaby a VCF MEDIA en acabar un partit en el qual va concedir molt poc al rival. Jaume blocó bé la rematada de Iago Aspas en el minut 12, que es va exigir al màxim per a repel·lir un altre llançament del capità del quadre celeste abans que Gayà allunyara la pilota de la zona de perill als 73 minuts. Segur també en les accions aèries, el portera d'Almenara va ajudar l'equip a deixar de nou la seua porteria a zero per quart partit consecutiu.

Wass i Coquelin no podran jugar per sanció davant el Getafe CF

De cara a la pròxima jornada de LaLiga davant el Getafe CF, Celades no podrà comptar amb Wass i Francis Coquelin, que en el partit d'aquest dissabte davant el RC Cèltic van veure la cinquena targeta groga que implica sanció.